Ei, ei hetken mielijohteesta vaan vain yllättäen jo tänä vuonna :) Viime vuonna tuli naurettua morsiusliikkeen ikkunan nähtyäni että "onneksi ei tänä vuonna tarvitse mennä naimisiin"! Nooh, 2011 toikin kauniimpia asioita, monellakin tapaa ;)

Juhlista tulee pienet (tai no ainakin näillä näkymin!) ja todennäköisesti pidämme ne omalla pihalla. Siitä seurauksenahan pihaa on pitänyt alkaa saman tien miettimään uusiksi. On mietinnässä paikat katetulle patiolle, tai piharakennukselle, terassin uusimista, puiden ja pensaiden siistimistä.. Valtavasti kaikkea!

Sen lisäksi, että pidämme itsemme ahkerana pihahommissa, on kovasti mietittävää kaikessa muussakin. Ensinnäkin puku. Olen itse ollut jo kerran aiemminkin naimisissa, joten samoja juttuja en enää halua! Tosin, netti on väärällään upeita pukuja, hmm.. Sen olen päättänyt, että pukuni on lyhyt. Se voi olla valkoinen, mutta väriä pitää olla myös. Puolison vaatteissa on oma miettimisensä, samoin kuin lasten asuissa. Lapsia on kolme ja heille tulee tietenkin jonkun näköiset "roolit", ainakin äidin kädestä kiinni pitämään :D

Olen miettinyt mahdollisuutta tehdä pukuni itse, rakkaan puku ehkä teetetään, riippuen tietenkin haluaako hän päälleen jotain erikoisempaa kuin kaupan tai vuokrausfirman hyllyjen tarjonta! Ja kengät.. Ah, niitä upeita korkokenkiä, kai sitä saa tärkeänä päivänä näyttää vieläkin pidemmältä? Askarteluja, kutsut ja koristeet. Onneksi niiden tekemiseen löytyy mielikuvitusta, laitan kuvia sitten kun aloittelemme :)

Hääkuvaajan valinta onkin vaikeaa! Näin lyhyellä varoitusajalla eivät kaikki enää ole saatavilla, mutta muutama upea kuvaaja kylläkin. Haluaisin dokumentaarisen kuvauksen, en koko päivältä mutta osasta ainakin. Kotimme seinää saisi tulla koristamaan ammattivalokuvaajan ottama kuva meistä, koko perheestä. Eli haluaisimme lisäksi kuvan, jossa lapsetkin mukana.

 

Ja yhtenä tärkeimpänä aiheena.. RUOKA. Sillä ruokahan on hyvää ja syöminen kivaa, häistämme ei syöminen saa missään nimessä loppua kesken! Teemme suurimman osan itse, niin suolaiset kuin makeat. Karkkibuffetkin? Juomien tarjoaminen on helppoa juhlien ollessa puutarhassa, ei tarvitse välittää ainakaan juhlapaikan asetuksista!

Sormuksia mietitään, musiikkipuolta myös. Trubaduuri on näillä näkymin tulossa. Vieraslista päivittyy varmaan ennen kesäkuuta lopulliseen muotoonsa, jotta saamme kutsut ajoissa ihmisille lähtemään. Ja jotainhan unohdan, ihan varmasti. Esimerkiksi kampaajan, luottokampaajani kun on jäämässä äitiyslomalle!!!